Brevkasse

I Demensliniens brevkasserådgivning, kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål. Måske er der et spørgsmål der ligner dit - og på den måde kan du få rådgivernes svar med det samme. Du er også velkommen til at sende en mail til demenslininen@alzheimer.dk med dit spørgsmål, hvor en af Demensliniens rådgivere, vil vende tilbage. Du kan altid ringe til Demenslinien på telefon 5058 5058.

Se flere breve
Tilbage til brevkassen

Bestil samtale

Skriv et brev til Demensliniens brevkasse

OBS: Brevkassen holder sommerferielukket og åbner igen til september. Nedenfor kan du skrive dit spørgsmål til Brevkassen - det er gratis og anonymt. Udfyld venligst oplysningerne herunder - så kan vi bedst muligt hjælpe dig, og andre kan senere få glæde af dit spørgsmål. Det er kun dit kaldenavn der vises i brevkassen. Du kan forvente svar inden for en uge. Vi sender en e-mail med dit spørgsmål og svar, når dit brev er besvaret.

Dette navn vises på hjemmesiden

Ved at offentliggøre dit brev kan andre i samme situation få glæden af læse dit brev - på den måde kan vi hjælpe hinanden. Rådgiveren behandler og anonymiserer alle breve inden de bliver offentliggjort.